Health, Body & Mind
BehandelingenWat houdt Remedie Bach in, voor wie en hoe te gebruiken?

"Jezelf zijn" betekent ontspannen zijn, tevreden en op een natuurlijke manier. Wanneer we goed in ons vel zitten, zijn we op ons best. We kunnen alles aan wat we in ons leven tegenkomen. Maar soms ....ja, soms zijn we niet helemaal onszelf. We voelen ons uit Balans, alsof iets niet in orde is. En hebben we een beetje hulp nodig om weer op het juiste spoor te komen.
In de jaren '30 vond de gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog Dr. Edward Bach een manier om ons te helpen -een complete lijn van 38 bloesems die ons kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te laten zien.
Bachbloesems helpen om de positieve dingen in de mens naar boven te halen en om nare gevoelens te verwerken en er mee om te leren gaan. Men wordt zich meer bewust van zijn gedachten en gevoelens. De bloesems werken tot diep in de kern van de mens, dus ook op het onbewuste niveau en de blokkade: de oorzaak van de klacht. De bloesem helpt om van binnen uit te kunnen veranderen.
Maak bij ons een afspraak voor een uitgebreid gesprek waarbij we kijken naar wat voor jou op dit moment de juiste Bach Remedie is,
Dit zorgt ervoor dat je weer in Balans komt!